Junox Oy

Junox Oy on vuonna 1991 perustettu ohutlevykonepaja. Toimimme omissa 1100 m2 tiloissa Ylöjärvellä Soppeenmäen teollisuusalueella. Olemme profiloituneet korkealaatuisten metallituotteiden valmistukseen. Toimintamme kattaa alihankintatuotantoa sekä omien tuotteiden valmistusta. Ammattitaitoinen henkilökunta, laadukas konekanta ja hyvät yhteistyökumppanit takaavat korkean laadun sekä nopeat toimitukset asiakkaillemme.

Tuotteet ja palvelut

Moderni ohutlevykonepaja tarjoaa pienten ja suurten sarjojen valmistuksen sekä teollisuuden kokoonpanotyöt. Olemme erikoistuneet puristintyönä tehtävien metallituotteiden sarjatuotantoon. Toimintaan kuuluu myös tuotteiden pintakäsittely, kokoonpano ja pakkaus.

Arvot

Korostamme toiminnassamme laatua, palvelua, toimitusvarmuutta sekä innovatiivisuutta. Pyrimme jatkuvasti parantamaan sekä omaa että asiakkaidemme kilpailukykyä. Ympäristöarvot ovat meille tärkeitä. Otamme ympäristön kaikessa toiminnassamme huomioon. Kehitämme toimintaamme niin, että ympäristö ei kuormittuisi toiminnastamme.

 

 

Powered by Website Baker