Toimitusehdot ja maksutavat

Tuotteet ja tuotehinnat

Tuotteiden hinnat on esitetty tuote-esittelyjen yhteydessä. Tuotteisiimme sisältyy arvonlisäveroa. Veroerittely näkyy ostoskorissa ja tilausvahvistuksessa.

Maksutavat

PayPal

PayPal on turvallinen, helppo tapa maksaa netissä. PayPal-palvelusta on nopeasti tullut maailman johtava verkkomaksujen käsittelijä, jolla on yli 150 miljoonaa tiliä maailmanlaajuisesti.

PayPalin avulla voit tehdä ostoksesi turvallisesti joko luottokortilla (Visa, MasterCard, Amex tai Discover) tai maksukortilla (Visa Electron, Maestro, Switch tai Solo). Maksaessasi PayPal-palvelulla luottokorttitietojasi käsitellään tietoturvallisesti vain heidän järjestelmässään, joten sinun ei tarvitse antaa pankki- tai luottokorttitietojasi kauppiaille.

Toimitusmaksu

Toimituskulut Suomeen 17,50 eur/toimitus

Minimitoimitus

Tolpanhattujen minimitoimitus 5kpl, muilla tuotteilla ei minimitoimitusmäärää.

Toimitukset

Kun tilaus on maksettu, lähetämme välittömästi tilaamanne tuotteet lähimpään postiisi. Lähetämme tilaamasi tuotteet mahdollisimman pian, useimmiten jo vuorokauden kuluessa tilauksen saapumisesta. Toimitusaika on 3-5 vrk.

Tuotteen palautusoikeus

Kaikilla tuotteilla on täysi 14 vuorokauden palautusoikeus. Tuotteen voi palauttaa omalla kustannuksella osoitteeseen: Junox Oy, Teollisuustie 3, 33470 Ylöjärvi. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja muuttumaton.

Tuotevirheen korjaaminen

Jos toimitettu tuote on vioittunut, voit tehdä tuotteesta virheilmoituksen ja jättää vioittuneen tuotteen ns. asiakaspalautuksena postiin. Postimaksua ei sinun tällöin tarvitse maksaa. Samalla pyydämme ilmoittamaan, palautatko tuotteen ja haluatko rahat takaisin vai toivotko, että lähetämme vastaavan tuotteen vioittuneen tilalle

 

© Junox Store 2022
Powered By OpenCart. OC Europa by CsillámVilág